Resultater fra 1. afdeling 3. maj 2014

Her er dagens resultater: Resultater 1afd 2014 V2
Dagens vindere blev:

  • 5 km, Kvinder, Søs Stennov
  • 5 km, Mænd, Marius Thietje
  • 10 km, Kvinder, Helle Mygind
  • 10 km, Mænd, Peter Mikkelsen Jensen
  • 15 km, Kvinder, Jette Pio Trampe
  • 15 km, Mænd

Vi fik desværre annonceret en forkert vinder i K10km, og Helle Mygind har derfor en præmie til gode (skriv til os på Facebook eller admin@4aarstidertrail.dk) så vi kan aftale udlevering af en Craft T-shirt.

Desværre har tidstagningssystemet udfordret os en smule idet enkelte deltagere løb færre runder end registreret, og vi fik ikke justeret dette. Andre har ikke fået “beepet” mellemtider, men vi har nu korrigeret, og sorteret herefter. Skriv til os hvis du finder fejl eller har kommentarer/spørgsmål til resultatlisten.

This entry was posted in Resultater and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply