Status og et lille kig ind i 2015/16

I sæsonen 2014/15 har vi kun haft gode oplevelser. Vejret og skoven har vist sig fra alle årets 4 årstider, som også er løbets filosofi. Eftersnak efter løbene og på vores “Facebook hjemmeside” har også glædet os eftersom deltagerne har delt deres begejstring. Der er mange gengangere.

Ruten er blevet god og udfordrende. Det er en hård rute. Men også en rute for alle.

Vi vil fastholde det simple koncept, som gør det overkommeligt for Hareskovens Triathlonklubs medlemmer at arrangere løbet fire gange om året. Der er ingen goodie bags, Red Bull bil, T-Shirts eller elektronisk tidstagning. Det klarer andre løb bedre end os.  I stedet vil vi klappe os selv på skulderen, og prale med præcis tidstagning, fleksible distancer, høj kvalitet af fortæring efter løbet og få men gode sponsorpræmier. Du får fortsat alle løb for 240 kr.

Tak til

  • Sportigan Ballerup
  • Craft Danmark
  • Michael Frost, Performance Coaching
  • Greve Behandling, Body-SDS

De næste datoer bliver:

  • 9. maj 2015
  • 15. august 2015
  • 7. november 2015
  • 30. januar 2016

Vi glæder os til foråret og næste løb

This entry was posted in Generelle informationer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply