Resultater, recaps og billeder

 • Resultater og recap fra 1. afdeling, 3. maj 2014

47 løbere gennemførte løbet på en solrig og løbevenlig “kølig” dag i en meget lysegrøn skov fri for regn og mudder. Udover en fibersprængning i læg 100 meter efter start og en forstuvet fod 100 m før mål forløb løbet god. Der er plads til flere – der var i hvert fald rigelig forplejning.

Se resultatet af dagens løb her:

Resultater 1afd 2014 V2

Vi takker også vores sponsorer Craft, Salomon, Sportigan i Ballerup og Michael Frost Performance Coaching for det gode samarbejde og opbakningen omkring vores arrangement.

Vi glæder os til at se jer til august

Mvh. Løbsarrangørerne i Hareskovens Triathlon Klub

 

11 Responses to Resultater, recaps og billeder

 1. Carsten Andersen says:

  Kære Haretri. Tak for et godt arrangement og en sjov rute. Vi ses til maj, hvor I gerne må stave mit navn (111: Carsten Andersen) rigtig i resultatlisten 🙂

 2. Morten Lyngkær says:

  Hej Haretri

  Mange tak for et super godt løb, jeg glæder mig meget til 3 næste årstider i Haresko-ven 🙂

  Et lille spørgsmål i forbindelse med resultat listen, jeg har bemærket at løber med nr. 123 og jeg selv med nr. 124 er registeret med samme tid, kan det være rigtigt? Jeg må ærligt sige at jeg var godt forpustet efter kælkebakken, men jeg kan ikke huske at jeg blev slået på målstregen.
  Mvh Morten Lyngkær

  • admin says:

   Hej Morten, vi kigger lige på det, men jeg tror det er pga. de manuelt indtastede tider, som ikke er nøjagtige på sekunderne. De som ikke løb med chip er blevet skrevet på manuelt, da der stod en hjælper og snuppede deres startnumre og skrev tider på. Det er sikkert det, der har givet dette unøjagtige resultat. Du kan se på resultatlisten, at nogle mangler km-tider (min. per km) og det er de som er indtastet manuelt. Jeg får lige tidtageren til at tjekke om det er tilfældet for dit vedkommende.
   Mvh. Line

 3. Morten Vogelius says:

  Kære HareTri mange tak for et fedt løb.
  Jeg har først checket resultatlisten nu og ser,
  at jeg er ‘fejlplaceret’.

  Jeg løb med nr. 123, men fuldførte som sidste mand på 15 k ruten på 2:31 og blev registreret med et bip også – lige efter min kæreste Cristina Kuemmel 🙂

  Så ved ikke hvad der er sket, men håber I let kan rette det.

  Vi glæder os til de næste tre afdelinger også og siger endnu engang tak for dejlig rute og god behandling.

  God sæson,
  Morten Vogelius

  • admin says:

   Hej Morten
   Jeg tror vi har fundet fejlen 🙂 Vi har uploadet en redigeret resultatliste, hvorpå den er rettet.
   Vi ses til Maj
   Mvh. Line

 4. Susanne Præst says:

  Kan se at I ikke fik noteret min tid ned, da det blev konstateret at min chip ikke virkede. Men mit eget ur siger 1:21:28 for 10.07 km. Det vil jeg da gerne have registreret, da det så absolut skal slås en anden god gang. Mit løbsnr var 0350.

  • admin says:

   Hej Susanne, vi får det lige rettet. Der er en mere der ikke er noteret pga. fejl i chippen. Vi retter listen i morgen. Beklager ulejligheden. Mvh. Line

 5. line says:

  Hej Line
  På 15 km for kvinder er der noteret en første plads til en løber med tiden 47 min, er det korrekt? Det lyder temmelig hurtigt. Bliver der givet point til 10km og 15km? Det fremgår ikke af resultetlisten. Det var igen en fornøjelse at deltage – tak for det.
  Venlig hilsen
  Line

  • admin says:

   Hej Line
   Nej, den tid kan ikke være for 15 km men det er for at den person, der har løbet det, kan se sin registrerede tid. Der findes ikke nogen resultater for 10 og 15 km, men blot registrerede tider pga. det massive fejlløb. Af samme grund gives ikke point til 10 og 15 km. løberne for 3. afdeling.
   Jeg poster snarligt et oplæg her på siden om ændringerne mht. point/serien. I går fik jeg kun sat det på Facebook siden.
   Mvh. Line

 6. Henrik Petersen says:

  Ja – selvom jeg ikke vinder nogen 1.præmie vil jeg da blive glad hvis I vil flytte start nr. 533 Henrik Petersen fra nr. sidst på 5 km ruten til 15 km ruten. Tiden passer 🙂
  Iøvrigt en rigtig god tur idag – meget udfordringen i det mudrede terræn. Ingen problemer med at finde vej idag 🙂 Tak for denne gang – jeg kommer gerne igen.

Leave a Reply